Προφίλ2018-07-11T12:34:02+00:00

Σχετικά με εμάς

Το Orpheus Hotel καλωσορίζει και υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο δείχνοντας τους τη φημισμένη Ελληνική φιλοξενία. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση στις σημαντικότερες τοποθεσίες και αξιοθέατα της πρωτεύουσας και αποτελεί ιδανική λύση για όσους αναζητούν οικονομική διαμονή.
Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο προσφέρει σύγχρονα δωμάτια παρέχοντας λειτουργική άνεση και ευχάριστη διαμονή στους φιλοξενούμενους.
Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, το Orpheus Hotel βρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Ακρόπολη ,σε πολλά μουσεία και θέατρα, καθώς επίσης και σε κεντρικές πλατείες και οδούς όπως το Σύνταγμα και η Ερμού, αντίστοιχα.

Δεδομένης της καλής τοποθεσίας του ξενοδοχείου, η Αθήνα σας χαρίζεται απλόχερα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ασύγκριτη ομορφιά της πόλης.
Είτε επισκέπτεστε την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για σύντομες διακοπές , το Orpheus Hotel θεωρείται ιδανική επιλογή για μία ποιοτική και ευχάριστη διαμονή με πολύ προσιτές τιμές.